EVALUATOR - BELGIUM (Dutch)

Omschrijving: Een Evaluator is een person die de kwaliteit van de service, de uitvoering en de ervaring van de klant beoordeelt. We werven eerlijke, betrouwbare en detailgevoelige mystery shoppers aan.

Plaats: België

Wat moet je doen?
1. Vul je Evaluator profiel in op onze website en dan zullen er door onze Field Coördinatoren Service Checks worden aangeboden aan jou die passen binnen je levensstijl, interesses en die dicht bij je thuis zijn. Zij zullen contact met je opnemen via telefoon of e-mail.
2. Lees de informatie met betrekking tot de Service Check opdat je geïnformeerd bent over wat je moet doen.
3. Bezoek een winkel, een winkelcentrum of een bedrijf. Je zult moeten observeren hoe de medewerkers zich gedragen en welke indruk je hebt van de winkel. Vervolgens, zal je een vooropgestelde vragenlijst invullen en een korte samenvatting schrijven, gebaseerd op jouw ervaring.
4. Duur: ongeveer 45-60 minuten.
5. Elke Check zal verschillend betaald worden. Je zult geïnformeerd worden hoeveel je zult ontvangen, alvorens je de Check uitvoert. In sommige gevallen, zal je de producten die je gekocht hebt, mogen houden. 

 Vereisten:

  • Meer dan 18 jaar oud zijn
  • Toegang hebben tot internet en e-mail
  • Toegang hebben tot een scanner of een fototoestel omdat er gevraagd kan worden om een foto van de kassabon of van de winkel te maken als een bewijs van je Check
  • De mogelijkheid om anoniem te blijven; je mag niet bekend maken dat je een Evaluator bent
  • Betrouwbaar, opdrachten moeten afgerond worden binnen 24 uur
  • Accurate schrijf- en grammaticavaardigheden. (Het is belangrijk dat er geen tegenstrijdigheden zijn in je rapport)
  • Gevoel voor details, professionaliteit en doelstellingen.

Solliciteer via onze website https://myaccount.internationalservicecheck.com/registration/ .